Hoe maak ik een E-mail Forwarding aan? Print

• Mail, E-mail instellingen, E-mailaccount, Email Forwarding
  • 2

Zodra u bent ingelogd kunt u onder 'E-mail Management' op 'Forwarders' klikken.
Inloggen in Direct Admin kan met domein.nl:2222 (de naam domein veranderen in eigen domeinnaam).

E-mail Forward 01

U kunt een forward aan maken door hier op 'Create new E-Mail Forwarder' te klikken.

E-mail Forward 02

U kunt bij de optie 'Forwarder Name' het geen dat voor het @ komt te staan invullen. Bijvoorbeeld 'info' voor 'info@uwdomein.nl'.
Bij de optie 'Destination E-mail' kunt u het e-mailadres invullen waarnaar alle berichten doorgestuurd moeten worden.

U kunt vervolgens op 'Create' klikken om de forward aan te maken.

E-mail Forward 03

U kunt een forward verwijderen door achter de forward het vakje aan te vinken en vervolgens op 'Delete Selected' te klikken.

E-mail Forward 04