E-mail Beveiliging, speciaal voor jou

Neem de controle van je mailbox terug in handen

Inkomende e-mail filters

Bescherm uw netwerk

Verwijder spam en virussen uit e-mail voordat ze uw netwerk bereiken

Van €3,00EUR/mnd/domein
Meer lezen Koop

Uitgaande e-mail filters

Bescherm uw reputatie

Voorkom dat spam en virussen ooit onbewust uw netwerk verlaten

Van €3,00EUR/mnd/domein
Meer lezen Koop

E-mail Archivering

Back-up en naleving

Verlies nooit meer een e-mail en zorg voor integriteit van e-mailgegevens volgens de wettelijke norm

Van €377,00EUR/3jr/domein
Meer lezen Koop
Mogelijk gemaakt door:

Blokkeer bijna 100% van virussen, malware en spam voordat ze ooit in je mailbox komen

Filtering van inkomende e-mail biedt u al deze voordelen...

Volledige Inbox-bescherming tegen concurrerende prijzen
Uiterst nauwkeurige filtering
Eenvoudige configuratie
Verhoog de continuïteit en redundantie van inkomende e-mail
Verschillende rapportagemogelijkheden
Vriendelijke interface om je volledige controle te houden over je e-mail
Verhoog de productiviteit van medewerkers
Compatibel met elke mailserver

Filtering van inkomende e-mail filtert alle inkomende e-mail en elimineert spam en virussen voordat deze bedreigingen uw netwerk bereiken met een nauwkeurigheid van bijna 100%. Dankzij het uitgebreide bedieningspaneel behoudt u de volledige controle. Bovendien, als uw e-mailserver niet beschikbaar is, wordt uw e-mail in de wachtrij geplaatst. E-mail in de wachtrij kan worden geopend, gelezen en beantwoord via de webinterface, wat bijdraagt aan de continuïteit van uw inkomende e-mail!

Waarom heb je een professionele inkomende filter nodig??

Loop niet langer het risico van IT-netwerkbedreigingen. Als je inbox elke dag vol zit met ongevraagde bulkmail, dan is dat een teken dat je een professionele inkomende filteroplossing nodig hebt. Krijg volledige bescherming voor uw Postvak IN en zeg vaarwel tegen spam-, virus- en malwarebedreigingen!

Hoe het werkt

Zodra uw domein (automatisch) is geïmplementeerd in het Incoming Filter en de filtering is geactiveerd, gaat e-mail door de SpamExperts-filterwolk. Inkomende e-mails worden veilig geanalyseerd en in realtime gescand. Er zijn geen training of configuraties nodig en alles werkt out of the box. Elk bericht dat als spam wordt gedetecteerd, wordt in quarantaine geplaatst, terwijl niet-spam naar uw e-mailserver wordt verzonden. De quarantaine kan worden gevolgd in het gebruiksvriendelijke SpamPanel, via e-mailrapporten of zelfs rechtstreeks in uw e-mailclient! Verspil geen tijd meer aan het omgaan met spam, richt uw energie gewoon op zakelijke taken, terwijl u de volledige controle behoudt.

Filtering van uitgaande e-mail biedt u al deze voordelen...

Geen zwarte lijst meer
Bescherm de reputatie van uw merk en IT-systemen
Vermijd het verwijderen van gerelateerde kosten
Verhoog de continuïteit en bezorging van uitgaande e-mail
Verbeter de productiviteit van medewerkers
Verbeter de beheersbaarheid van misbruik

Wat is uitgaande filtering?

Filtering van uitgaande e-mail is essentieel om de reputatie van uw IT-infrastructuur te beschermen en ervoor te zorgen dat al uw uitgaande e-mail veilig aankomt waar het hoort. Deze professionele oplossing blokkeert spam en virussen die uw netwerk verlaten en voorkomt dat uw IP('s) ooit weer op de zwarte lijst komen te staan. Bovendien geeft het SpamExperts Uitgaande Filter u de rapportage en tools om gecompromitteerde accounts te detecteren en spammende gebruikers te vergrendelen.

Waarom heb je het nodig?

Heeft uw netwerk ooit spam-e-mail verzonden zonder uw medeweten? Als gevolg van netwerkzwakheden kan bijna elk apparaat worden gecompromitteerd om uitgaande SMTP te verzenden, waardoor spam of malware vanaf uw netwerk kan worden verzonden zonder dat u het weet! Daarom is het van cruciaal belang dat u investeert in een professionele uitgaande filteroplossing. Behoud de goede reputatie van uw bedrijf, voorkom dat spam uw netwerk verlaat en voorkom dat uw e-mail op de zwarte lijst terechtkomt, zodat uw e-mail altijd aankomt waar hij bedoeld is.

E-mailarchivering biedt u al deze voordelen...

Bevat filtering van inkomende en uitgaande e-mail!
Nooit meer e-mail kwijt raken!
Wettelijke norm naleven
Verbeter de prestaties van uw IT-systeem
Gebruiksvriendelijk beheer van gegevensbescherming
Toegevoegde e-mailcontinuïteit, bijhoudendeondersteuning en gemakkelijke herlevering
Een gecomprimeerd, versleuteld en beveiligd archief

E-mail archiveren

E-mail archiveren bewaart en beschermt alle inkomende en uitgaande e-mailberichten voor latere toegang. Het is een geweldige manier om verloren of per ongeluk verwijderde e-mails te herstellen, auditreacties te versnellen, e-mails en bijlagen over intellectueel eigendom te beveiligen, evenals voor "eDiscovery"-doeleinden in geval van rechtszaken.

Waarom heeft u het nodig?

Ben je wanhopig op zoek naar een belangrijke e-mail van vorig jaar, maar kun je deze niet vinden en riskeer je hierdoor een boete of verlies je een belangrijke zakelijke deal? Voorkom dit met een professionele E-mail Archiving oplossing. E-mailarchivering is een essentieel hulpmiddel om een veilige back-up van alle e-mail te bewaren en om aan de wet te voldoen.

Tegelijkertijd is e-mailcompliance een uiterst belangrijke zorg geworden voor organisaties, aangezien e-mailuitwisselingen gerechtelijke macht hebben en juridisch bindend zijn. Daarom is het in bepaalde bedrijfstakken verplicht om een veilige back-up van alle e-mailberichten te bewaren en om daarmee aan de wet te voldoen.

Meld u aan en ga aan de slag

Kies productToegevoegde opties

€3,00EUR/mnd €3,00EUR/mnd €6,00EUR/mnd €377,00EUR/3jr

Veel gestelde vragen

Hoe werkt het?

E-mail wordt gerouteerd via de intelligente zelflerende servers van SpamExperts die spam detecteren en blokkeren voordat deze u bereikt.


Hoe nauwkeurig is de filtering?

Dankzij de verwerking van miljoenen e-mails per dag, zijn onze e-mailfilters toonaangevend in de branche met een nauwkeurigheid van bijna 100%.


Kan ik berichten herstellen die geblokkeerd zijn??

Ja, een uitgebreid configuratiescherm met log-zoekfunctie, quarantaine en vele andere tools stelt u in staat de status te controleren van elke e-mail die door het systeem is gegaan.


Hoe lang duurt het om in te stellen??

De installatie is snel, geautomatiseerd en binnen enkele minuten is het klaar voor de bescherming van uw e-mail.


Wat is e-mailarchivering?

E-mail is tegenwoordig zo belangrijk, met archivering wordt e-mail veilig opgeslagen, wat u extra vertrouwen en gemoedsrust geeft.


Hoeveel e-mail kan ik opslaan?

E-mailarchivering bevat standaard 10 GB gecomprimeerde e-mailopslag. Als u meer opslagruimte nodig heeft, kunnen er extra licenties van 10 GB worden toegevoegd.