SMTP - Uitgaande e-mailserver Print

• 0

Normaal gesproken verstuur je je e-mail via de uitgaande e-mailserver van je internetprovider zoals Ziggo, Planet, XS4all, UPC etc.. Met de Uitgaande e-mailserver van APOODesign kun je je e-mail via onze servers versturen.

Overal en waar je maar wilt e-mail versturen vanaf je laptop of smartphone!

Met een Uitgaande e-mailserver via APOODesign kun je overal e-mail versturen zonder afhankelijk te zijn van de mailserver van je internetprovider. Door gebruik te maken van universele uitgaande mailserver instellingen.