Artikelen

Aanpasbaar kolomstructuur / Sectie Page Builder kolomstructuur werkt als een bootstrap-raster. Het volledige beeld is verdeeld in... Addon bewerkingsopties / Addon toepassingen   Om naar de addon-bewerkingsopties te gaan, klikt je op de addon-bewerkingsknop. ... Gereedschap voor het bewerken van secties (rijen)   In de linkerbovenhoek van elke rij vindt je het gereedschap om toegang te krijgen tot... Het creëren van een aangepaste lay-out met genestelde rijen / kolommen Interne rij toevoegen Na het toevoegen van de hoofd sectie/kolomstructuur, hebt je de optie om... Maak de rij vloeiend - paginabreed / Sectie   Om de rij vloeiend te maken, klikt je op de optie voor het bewerken van de rij. In het... Overlay toevoegen bij afbeelding / Sectie   Om een overlap-kleur toe te voegen, vindt je de optie "overlay" in het... Pagina bewerken in de Front editor   Frontend editor openen Je kan eenvoudig toegang krijgen tot de frontend editor... Sectie / Rij-aanpassingen   Aanpassing van de sectie Er zijn verschillende opties die u kunt gebruiken om de... Sectie vormen inschakelen     Bovenste vorm Vorm inschakelen Dit maakt het mogelijk om de vorm... Tekstkleur en achtergrondkleur veranderen / Sectie   Om de tekstkleur en achtergrondkleur toe te voegen gaat je naar het tabblad... Titel en subtitel toevoegen / Sectie Het is mogelijk om in de "Sectie" (rij) een titel en een subtitel toe te voegen. klik... Video-achtergrond inschakelen en toevoegen / Sectie   Als je een video wilt toevoegen aan de achtergrond, ga dan naar het tabblad... Vulling - Marge toevoegen / Sectie   Om opvulling en marge voor uw rij toe te voegen klikt je op de knop voor het bewerken... Wijziging van de achtergrond-afbeelding / Sectie   Om de achtergrond-afbeelding te wijzigen ga je naar het tabblad "Style" van... parallax achtergrond / Sectie   Maak de achtergrond parallax Om de achtergrond van jouw sectie parallax te maken. Ga...