Hoe kom ik aan een auth code of EPP code om mijn domein te kunnen verhuizen? Print

• domein, verhuizen, EPP code
  • 0

Als u een domein wilt verhuizen naar APOODesign, heeft u bij de meeste extensies een verhuis code nodig.
Deze kunt u opvragen bij uw huidige provider / registar. Zei zijn verplicht u deze code te verstrekken.

De verhuiscodes van domeinen die u heeft geregistreerd bij APOODesign kunt u vinden in het Klanten Menu -> Domeinen -> Mijn Domeinen.
Selecteer dan het juiste domein en klik op de knop "Beheer Domein".
Eenmaal op de beheer pagina klikt U op de Tab -> Beheer tools -> EPP code aanvragen.

U krijgt dan per direct de EPP code te zien.

Deze code is eigenlijk het wachtwoord van Uw domein, dus wees hier voorzichtig mee!

EPP code aanvragen link van APOODesign

Verhuizen met EPP code naar APOODesign