Mijn account wachtwoord kwijt of vergeten? Print

• 623

Om je wachtwoord te vernieuwen heb je jouw e-mail adres nodig waarmee je het Mijn Account hebt geregistreerd.
Met dit e-mail adres kan je een nieuw wachtwoord aanvragen

Stap 1

Ga naar de Dashboard pagina van mijnaccount.apoodesign.nl, daar vindt je direct het inlogscherm.
In het inlogscherm vindt je de link "Wachtwoord vergeten".

Stap 2

Je komt dan in het aanvraagscherm, vul hier je geldige e-mailadres in en klik op bevestigen.

Stap 3

Je krijgt automatisch een email bevestiging van de aanvraag toegezonden, hierin staat vermeld wat je moet doen.

Stap 4

Controleer je emailbox, de email die verzondenwordt heet "Herstel je wachtwoordt".
Klik binnen de email op de link Herstel je wachtwoordt, je komt dan vanzelf in Nieuw wactwoord venster.

Opmerking!

Tijdens de aanvraag om jouw wachtwoord te vernieuwen kan het zijn dat je de beveiligingsvraag moet beantwoorden of de 2 staps verificatie moet invullen.

Tip ... Wees creatief met wachtwoorden!

Gebruik minimaal 1 hoofdletter, 1 karakterteken en 1 cijfer, met een wachtwoord van minimaal 6 karakters (meer mag ook).

Voorbeeld  :  wachT2woo_Rd)

Geen bericht ontvangen?

Heb je geen e-mailbericht ontvangen van APOODesign om een nieuw wachtwoord aan te maken? Controleer de SPAM folder of de map ongewenste post in je mailbox. Het is mogelijk dat het bericht als ongewenst is gemarkeerd.

Extra inlog beveiliging?

Wist je dat de 2 factor authenticatie op jouw account kan worden ingesteld, zie hier hoe je dat kan doen.
Artikel link naar: Hoe activeer je de twee factor authenticatie 2FA voor Mijn Account