E-mail Beveiliging, speciaal voor jou

Neem de controle van je mailbox terug in handen

Inkomende e-mailfiltering

Bescherm uw netwerk

Elimineer spam en virussen uit de e-mail voordat ze uw netwerk bereiken

Vanaf €3,00EUR/mnd/domein
Meer informatie Bestellen

Uitgaande e-mailfiltering

Bescherm uw reputatie

Voorkom dat spam en virussen uw netwerk onbewust verstuurd

Vanaf €3,00EUR/mnd/domein
Meer informatie Bestellen

E-mailarchivering

Backup en Compliance-voorschriften nakomen

Verlies nooit meer een e-mail en zorg voor e-mailgegevensintegriteit voor wettelijke naleving

Vanaf €377,00EUR/3jr/domein
Meer informatie Bestellen
Aangedreven door

Blokkeer bijna 100% van virussen, malware en spam voordat ze ooit in je mailbox komen

Inkomende e-mailfilters bieden u al deze voordelen...

Volledige inbox bescherming tegen concurrerende prijzen
Extreem nauwkeurige filtering
Eenvoudige configuratie
Verhoog de e-mailcontinuïteit en redundantie van inkomende e-mail
Diverse rapportagemogelijkheden
Vriendelijke interface om u de volledige controle over uw e-mail te geven
Verhoog de productiviteit van medewerkers en uzelf
Compatibel met elke mailserver

Waarom voor SpamExperts Incoming Filter kiezen?

Inkomende e-mailfilters filteren alle inkomende e-mail en elimineren spam en virussen voordat deze bedreigingen uw netwerk bereiken met een nauwkeurigheid van bijna 100%. Dankzij het uitgebreide controlepaneel behoudt u de volledige controle. Bovendien is uw e-mail in de wachtrij geplaatst voor het geval uw e-mailserver niet werkt. In de wachtrij staande e-mail kan worden geopend, gelezen en beantwoord via de web-interface, wat bijdraagt aan de continuïteit van uw inkomende e-mail!

Waarom heb je een professionele inkomende filter nodig?

Stop met het risico van IT-netwerkbedreigingen. Als uw Inbox elke dag overvol is met ongevraagde spam of bulkmail, dan is dat het teken dat u een professionele Incoming Filter-oplossing nodig hebt. Krijg volledige bescherming voor je Inbox en zeg gedag tegen spam, virussen en malware!

Hoe het werkt

Zodra uw domein (automatisch) is geïmplementeerd in het binnenkomende filter en filteren is geactiveerd, gaat e-mail door de filterwolk van SpamExperts. Inkomende e-mails worden veilig geanalyseerd en in realtime gescand. Geen training of configuraties vereist en alles werkt uit de doos. Alle berichten die als spam zijn gedetecteerd, worden naar de quarantaine verplaatst, terwijl niet-spam naar uw e-mailserver wordt verzonden. De quarantaine kan worden gecontroleerd in het gebruiksvriendelijke SpamPanel, via e-mailrapporten of zelfs rechtstreeks in uw e-mailclient! Geen verspilde tijd meer in de omgang met spam, focus uw energie eenvoudigweg op zakelijke taken, terwijl u de volledige controle behoudt.

Uitgaande e-mailfiltering biedt u al deze voordelen...

Nooit meer blacklisten
Bescherm de reputatie van uw merk en IT-systemen
Vermijd delisting gerelateerde kosten
Vergroot de continuïteit en levering van uitgaande e-mail
Verbeter de productiviteit van medewerkers en uzelf
Verbeter de beheersbaarheid van misbruik

Wat is uitgaande filtering?

Uitgaande e-mailfilters zijn van vitaal belang om de reputatie van uw IT-infrastructuur te waarborgen en ervoor te zorgen dat al uw uitgaande e-mail veilig arriveert waar dat moet. Deze professionele oplossing zal voorkomen dat spam en virussen uw netwerk verlaten en voorkomen dat uw IP ('s) opnieuw op de zwarte lijst komen te staan. Bovendien biedt het Outam Filter van SpamExperts u de rapportage en hulpmiddelen voor het detecteren van besmette accounts en het blokkeren van gebruikers die spammen.

Waarom heb je het nodig?

Heeft uw netwerk ooit spam e-mail verzonden zonder uw medeweten? Vanwege netwerkgebreken kan bijna elk apparaat in gevaar worden gebracht om uitgaande SMTP te verzenden, waardoor spam of malware uit uw netwerk kan worden verzonden zonder dat u het weet! Daarom is het van cruciaal belang dat u investeert in een professionele Outgoing Filter-oplossing. Behoud de goede reputatie van uw bedrijf, zorg dat spam uw netwerk niet verlaat en voorkom dat u op de zwarte lijst komt te staan zodat uw e-mail altijd binnenkomt waar deze naartoe moet gaan.

E-mailarchivering biedt u al deze voordelen...

Inclusief inkomende en uitgaande e-mailfiltering!
Verlies nooit meer een e-mail!
Realiseren van wettelijke naleving
Verbeter de prestaties van het IT-systeem
Gebruiksvriendelijk gegevensbeschermingsbeheer
Toegevoegd e-mail continuïteit, journaling ondersteuning, en gemakkelijk herlevering
Gecomprimeerd, gecodeerd en beveiligd archief

E-mailarchivering

Email Archiving bewaart en beschermt alle inkomende en uitgaande e-mailberichten voor latere toegang. Het is een geweldige manier om verloren of per ongeluk verwijderde e-mails te herstellen, de auditreactie te versnellen, e-mails en bijlagen met betrekking tot intellectueel eigendom te beveiligen, evenals voor eDiscovery-doeleinden in geval van een geschil.

Waarom heb je het nodig

Ben je wanhopig op zoek naar een belangrijke e-mail van vorig jaar, maar kan je deze niet vinden en riskeer je een boete of verlies je een belangrijke zakelijke deal als gevolg hiervan? Voorkom dit met een professionele Email Archiving-oplossing. E-mailarchivering is een essentieel hulpmiddel om een veilige back-up van alle e-mail te behouden en wettelijk te voldoen.

Tegelijkertijd, omdat e-mailuitwisselingen gerechtelijke macht hebben en juridisch bindend zijn, is e-mailcompliance een uiterst belangrijke zorg voor organisaties geworden. Daarom is het in bepaalde industrieën verplicht om een veilige back-up van alle e-mailberichten te bewaren en wettelijk te voldoen.

Aanmelden en aan de slag

Kies ProductAanvullende opties

€3,00EUR/mnd €3,00EUR/mnd €6,00EUR/mnd €377,00EUR/3jr
Veel gestelde vragen

Hoe werkt het?

E-mail wordt gerouteerd via intelligente SpamExperts-zelflerende servers die spam detecteren en blokkeren voordat deze u ooit bereikt.


Hoe nauwkeurig is het filteren?

De ongeëvenaarde kennis van SpamExperts is het directe gevolg van het verwerken van miljoenen e-mails iedere seconde van de dag. Onze inkomende e-mailfilters hebben een toonaangevende ratio van bijna 100% filteraccuratesse met bijna 0 fout-positieve filtering.

Kan ik berichten herstellen die worden geblokkeerd?

Ja, dankzij een uitgebreid bedieningspaneel met log-search, quarantaine en vele andere hulpprogramma's kunt u de status van elke e-mail controleren die door het systeem is gegaan.


Hoe lang duurt het om te configureren?

De configuraties zijn snel, geautomatiseerd en zullen binnen enkele minuten uw e-mail beschermen.

Wat is e-mailarchivering?

E-mail is tegenwoordig zo belangrijk, met het archiveren van e-mail veilig wordt opgeslagen, geeft u extra vertrouwen en gemoedsrust.


Hoeveel e-mail kan ik opslaan?

E-mailarchivering omvat standaard 10 GB gecomprimeerde e-mailopslag. Als u meer opslagruimte nodig heeft, kunt u extra licenties van 10 GB toevoegen.