Kan ik mijn website beschermen tegen Phishing? Print

• Phissing, Veilig, Hack
  • 4

Phishing wordt toegepast door criminelen, zij proberen dit via Webhosting pakketten en/of Servers van anderen.
Houdt uw website en server veilig om te voorkomen dat uw website wordt gehackt, en om criminelen niet de kans te geven uw hosting of server voor deze praktijken te gebruiken.

Hier een aantal tips op phishing te voorkomen.

• Zorg dat u uw wachtwoord regelmatig wijzigt en houdt deze voor u zelf alleen.
  • Beperk het aantal computers waarvan u een FTP connectie maakt.
  • Zorg er voor dat uw scripts altijd geupdate zijn. Doe de kritische upgrades van bijvoorbeeld Wordpress en Joomla.
  • Geef nooit uw FTP wachtwoord aan iemand anders. Wij zullen hier nooit om vragen.
  • Blijf kritisch in het installeren van software en scripts. Ook de meestgebruikte scripts zijn regelmatig "lek".

Als u Joomla of Wordpress via Installatron geïnstalleerd heeft, krijgt u automatisch bericht wanneer er een update beschikbaar is.
Deze update kunt u dan ook makkelijk via Installatron updaten.

Joomla-update-tegen-phishing-met-installatron

Maak eerst een backup voordat u een update uitvoert!!!